Werkwijze en huisregels

Behandelingen vinden plaats op afspraak in onze praktijkruimte.

Bij de eerste behandeling wordt een anamnese (intakegesprek) gehouden. Tijdens dit gesprek stellen we vragen over uw medische en/of sportieve verleden, eventueel aangevuld met een lichamelijk onderzoek.

Wij raden u aan om voor een massage een warme douche te nemen. Een goede massage begint met goede hygiëne en door het douchen zijn de spieren al een beetje opgewarmd. Wij vragen u om één grote en één kleine handdoek mee te nemen. De grote handdoek is om op te liggen en de kleine om overtollige olie te verwijderen. Ook raden wij fijn zittende kleding aan en ondergoed.

Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is voor hygiëne en ethiek. Wij verwachten dat u deze principes respecteert en hanteert.

Contra-indicaties om geen massage te geven zijn bijvoorbeeld koorts, ontsteking, besmettelijke ziekten en pijn. Indien u onder behandeling bent bij een specialist, fysiotherapeut of een andere medicus, is het raadzaam om te overleggen of een massage geen nadelig effect heeft op uw behandeling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of resultaten van een massage, indien u informatie achterhoudt die van invloed kan zijn op de behandeling.

De behandelingen worden niet vergoed door het ziekenfonds.

Annulering van een afspraak is tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos. Bij geen of te late annulering wordt het geldende tarief in rekening gebracht.